понеділок, 11 грудня 2017 р.

Про проведення зимової сесії «Web-STEM-школа – 2018»

Лист Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 27.11.2017 № 21.1/10-2652 «Про проведення зимової сесії «Web-STEM-школа – 2018»», в якому повідомляється, що 22-28 січня 2018 року проводитиметься зимова сесія «WebSTEM-школа – 2018».
Мета – ознайомлення педагогічної громадськості з інноваційними освітніми технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад нової української школи, створення платформи для спілкування, пошуку та підтримки перспективних наукових ідей щодо розвитку STEM-освіти в Україні. У зимовій сесії «Web-STEM-школа – 2018» будуть представлені матеріали для всіх рівнів освіти та навчання різних вікових категорій дітей за напрямами:
– теоретичні аспекти запровадження STEM-освіти;
– матеріально-технічне забезпечення STEM-навчання;
– науково-методичне забезпечення запровадження STEM у освітній процес;
– лайфхаки для STEM-уроків;
– від формування життєвих навичок
– до суспільного визнання;
– розвиток професійної компетентності педагогів.

Участь у роботі Web-STEM-школи безкоштовна. Для навчання, отримання матеріалів і сертифікату необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: http://yakistosviti.com.ua.
Педагогічні працівники та інші зацікавлені особи у розвитку STEM-освіти можуть стати спікерами та представити свій досвід роботи. Заявки з матеріалами необхідно надіслати до 10 грудня 2017 року на електрону адресу: webstemschool2017@gmail.com. Перелік документів, матеріалів, які необхідно подати учаснику-спікеру, доступний за посиланням: http://yakistosviti.com.ua/uk/Skoro-Zimova-sesiia-Web-STEM-shkoli-2018. Дізнатись більше та слідкувати за подіями заходу можна за посиланнями: http://www.imzo.gov.ua; http://yakistosviti.com.ua; у мережі Facebook на сторінці групи «Відділ SТЕM-освіти ІМЗО».
За додатковою інформацією можна звертатись до координатора: Василашко Ірини (номер моб. тел. 098-28-28-030, webstemschool2017@gmail.com). 

Немає коментарів:

Дописати коментар