пʼятниця, 15 грудня 2017 р.

ЗНО-2018 для учителів

Відповідно до листа Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти (ХРЦОЯО) від 29.11.2017 № 10/01-25/395 «Про проведення пролонгованих дистанційних семінарів із питань підготовки до ЗНО-2018», листа Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти від 04.12.2017 № 910 «Про проведення пролонгованих дистанційних семінарів із питань підготовки до ЗНО-2018», з метою забезпечення методичної підтримки якісної підготовки випускників до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, інформуємо про проведення пролонгованих дистанційних семінарів ХРЦОЯО у грудні місяці з предметів, які виносяться на ЗНО у 2018 році (українська мова і література, історія України, математика, англійська мова, фізика, географія, біологія, хімія).

1. Ознайомитися з відео-презентаціями «ЗНО як складова системи забезпечення якості освіти», які розміщено за посиланнями:
2. Після перегляду відео-презентацій усі запитання (якщо такі виникають) необхідно надіслати на електронну адресу науково-методичного відділу ХРЦОЯО nauka@zno-kharkiv.org.ua, при цьому вказати район, місто, ОТГ, заклад та предмет із якого ставиться запитання. 
3. Підготовлена відповідь буде опрацьована та направлена фахівцями науково-методичного відділу ХРЦОЯО на адресу, із якої надійшло повідомлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар